Despre noi

 Apicola Suceava a fost fondata in anul 1997, in Suceava, si este recunoscuta pe plan local prin diversitatea utilajelor apicole si a produselor naturale din apicultura pe care le comercializeaza.

Apicola Suceava in cele 2 magazine apicole  comercializeaza o gama larga de utilaje apicole necesare apicultorului, precum si  produse apicole, miere de albine vrac si preambalata, polen, propolis, ceaiuri, utilaje si accesorii pentru stupine, produse ale stupului si derivate energizante pentru diverse afectiuni, tincturi de plante, uleiuri de plante, minerale si vitamine obtinute din plante naturale, cosmetice pe baza de produse apicole, medicamente apicole.

Apicola Suceava produce hrana pentru albine sub brendul BEENERGY constand in turte proteice , cu tymol, cu plante si sirop din zahar invertit cu plante.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania toate fiind de cea mai buna calitate. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.